top of page

Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met jullie verwachte kindje! Een zwangerschap is een unieke en bijzondere tijd in jullie leven. Veel vrouwen maken alleen met hun mobiel foto's van hun zwangere buik in de spiegel, maar dit zijn meestal geen foto's die je aan de muur hangt of in een fotoalbum verwerkt. Zorg dat jij achteraf geen spijt krijgt en boek een zwangerschapsshoot, alleen of samen met je partner en eventuele broertjes en/of zusjes! Een waardevolle herinnering aan een bijzondere tijd, ook leuk om cadeau te geven aan je vrouw, vriendin, zus, schoonzus of beste vriendin! 

Wat tegenwoordig ook steeds meer in opkomst is is een gender reveal, een gelegenheid waarbij je het geslacht van de baby ontdekt of (als je het zelf al weet) dit bekend maakt aan familie en vrienden. Dit is natuurlijk ook een leuke gelegenheid om vast te laten leggen tijdens een fotoshoot!

 

De fotoshoot vindt plaats op een door jou gekozen locatie. Dit kan bijvoorbeeld op de heide of in het bos zijn of een andere plek die veel voor jou betekent. Met kleine aanwijzingen zorg ik ervoor dat jij mooi en spontaan op de foto komt. Het wordt dus geen geregisseerde fotoshoot, zodat je puur en zoals je bent op de foto komt te staan!

Details zwangerschapsshoot

  • 30 minuten fotografie op locatie naar keuze

  • Inclusief 5 foto's digitaal en in hoge kwaliteit

  • Extra foto's zijn bij te bestellen

  • Professioneel fotoalbum optioneel bij te bestellen

  • Reiskosten 19 cent per kilometer, gerekend vanaf 8044 Zwolle

€ 75

bottom of page