top of page

Trouwreportage Natuurpark Lelystad

Veel stellen kiezen ervoor om te trouwen in de zomer, maar wist je dat trouwen in de herfst ook hartstikke mooi kan zijn? Denk aan alle mooie kleuren die de natuur laat zien en het minder felle licht zorgt voor de mooiste foto's! C&D trouwden in oktober en dit deden zij niet alleen: zij kozen ervoor om te trouwen samen met hun kinderen. 

De dag begon met het vastleggen van de voorbereidingen van de bruid en haar dochter bij de ouders van de bruid thuis in Lelystad, Flevoland. De bruidegom kwam samen met zijn zoontje zijn bruid en dochter ophalen met een prachtige oude trouwauto. Voordat de first look met zijn verloofde plaatsvond had hij eerst een first look met zijn schattige dochter, die eruit zag als een prinsesje. 

Hierna vertrok het bruidspaar met hun kinderen richting het stadhuis van Lelystad voor de prachtige en emotionele ceremonie. Ook de kinderen kregen hierin hun eigen rol. 

Na de ceremonie was het tijd voor de fotoshoot met bruidspaar en kinderen. Deze vond plaats in Natuurpark Lelystad en gelukkig hadden we er mooi zonnig herfstweer bij! De zus van de bruid ging mee om op de kinderen te passen als hun ouders met z'n tweeën op de foto gingen.  Wist je trouwens dat er bij Natuurpark Lelystad ook de trouwlocatie Hajé Natuurpark zit? 

Na afloop van de fotoshoot vertrokken we richting het huis van het bruidspaar in Lelystad om hier samen met alle daggasten te vieren dat C&D getrouwd zijn! 

bottom of page