top of page
Trouwen in de gemeente Lelystad

Wij gaan trouwen en zoeken een fotograaf in Flevoland

Als je gaat trouwen besteed je veel tijd aan de voorbereiding van jullie bruiloft. Het is tenslotte de mooiste dag van jullie leven! Als het eenmaal zover is, vliegt de tijd voorbij. Hoe fijn is het dan om samen nog jaren na te genieten van jullie mooie herinneringen aan deze bijzondere dag? Als trouwfotograaf werk ik veel in de regio Flevoland. Dus of je nu een leuke foto bij het Ketelmeer, Ketelhaven of wellicht bij de Oostvaardersplassen wil hebben, ik wil jullie er graag bij helpen!

Ik ben erg benieuwd wat jullie trouwlocatie wordt. Kiezen jullie voor Restaurant Natuurpark in Lelystad of misschien wel De Koningshof op Urk? Wordt het Trouwschip Bounty in Lelystad of Zeilschip Abel Tasman, ook gelegen in Lelystad? Willen jullie graag trouwen aan het strand of aan het water en kiezen jullie voor beachclub Zuiderzoet in Zeewolde of wellicht At Sea in gemeente Dronten? Er zijn veel mooie trouwlocaties te vinden in Flevoland. Ik hoor graag welke trouwlocatie jullie kiezen en denk indien gewenst ook graag met jullie mee over de invulling van jullie dag. 

 

Ook buiten Flevoland ben ik zeker niet onbekend en ik reis met alle liefde het hele land door om jullie emoties tijdens jullie trouwdag vast te leggen!

 

Trouwfotograaf Flevoland

Mijn naam is Stefan Heidekamp. Ik ben geboren in Meppel en opgegroeid in Dronten. Tijdens mijn studie heb ik in Leeuwarden gewoond. Uiteindelijk ben ik voor de liefde verhuisd van Flevoland naar Zwolle (Overijssel). Inmiddels zijn wij verhuisd van de wijk Assendorp naar Stadshagen en zijn we getrouwd. Ik weet dus hoe bijzonder het is om te trouwen én hoe het voelt om aan de andere kant van de camera te staan!

Ik ben een enthousiaste trouwfotograaf en verzorg graag jullie trouwreportage in Flevoland of daarbuiten! 

Voel jij je ongemakkelijk voor de camera? Dat kan ik me goed voorstellen, want ik sta zelf ook liever achter de camera! Als fotograaf is het mijn passie om een trouwreportage te maken die een goed beeld geeft van hoe jullie bruiloft eruit ziet zonder veel geposeerde foto’s. Tijdens jullie bruiloft probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, Ook tijdens de fotoshoot op één van de vele mooie plekken van Flevoland laat ik jullie zo min mogelijk poseren en zo veel mogelijk met elkaar bezig zijn door hooguit wat kleine aanwijzingen te geven, Hierdoor hebben jullie nauwelijks door dat ik er ben en kan ik juist de kleine spontane momenten tussen jullie als bruidspaar fotograferen. Op deze manier komen jullie puur en zoals jullie zijn op jullie trouwfoto's te staan.

​​Voorbereiding trouwreportage Flevoland

Ik vind persoonlijke en snelle communicatie met jullie als bruidspaar erg belangrijk, zodat ik jullie wensen helder heb en jullie duidelijk weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Enkele weken voor de bruiloft hebben we nogmaals contact om te kijken of er details zijn veranderd en om zeker te weten dat we er klaar voor zijn!

 

Werkwijze bruidsfotografie Flevoland

Spreekt mijn stijl in bruidsfotografie jullie aan? Sluit mijn werkwijze aan bij wat jullie zoeken voor jullie trouwreportage in Flevoland? Wacht dan niet langer en neem nu contact met mij op, zodat we binnenkort een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen!

In dit gesprek vertellen jullie hoe jullie bruiloft eruit gaat zien en kunnen jullie je wensen kenbaar maken voor de trouwreportage. Daarnaast vertel ik hoe ik te werk ga als trouwfotograaf. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik voor jullie een offerte op maat maken voor het vastleggen van jullie grote dag! Als jullie akkoord gaan met de offerte ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. Na het voldoen van deze factuur staat jullie trouwdatum definitief gereserveerd in mijn agenda!

bottom of page