top of page

Trouwen in de botanische tuinen

Naast mei en juni is ook september een populaire maand om te trouwen. Dit Duitse stel koos ervoor om te trouwen op een mooie nazomerdag in september. De bruiloft vond plaats in Naturagart Park bij Ibbenbüren in Noordrijn-Westfalen in Duitsland. Naast dat we hier de nodige foto's hebben gemaakt zijn we voor de fotoshoot eerst naar de Aasee geweest, een mooi meer in Ibbenbüren. De beste vriend van de bruidegom en de zus van de bruid gingen mee met de fotoshoot en wat een lol hadden zij samen!

Na de fotosessie was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag en klonk er tweemaal een duidelijk jawoord. Aangezien de ceremonie in een klein zaaltje plaatsvond kon er slechts een select gezelschap hierbij aanwezig zijn. Toen het bruidspaar na afloop van de ceremonie weer naar buiten kwam stond de rest van de gasten het bruidspaar enthousiast op te wachten. 

Na de ceremonie vertrok het hele gezelschap naar het huis van het bruidspaar om hier hun huwelijk in te luiden met een gezellige relaxte borrel in hun achtertuin. Cheers to the happy couple! 

bottom of page