top of page

Trouwalbum

Gefeliciteerd! Jullie zijn getrouwd! Nu jullie ook de foto's hebben is het natuurlijk tijd om herinneringen op te halen met jullie familie en vrienden. Lekker samen nagenieten van jullie grote dag doe je met een professioneel trouwalbum, een waardevolle en tastbare herinnering aan jullie bruiloft! 

 

Jullie kiezen zelf welke foto's jullie in jullie trouwalbum willen hebben. Reken op gemiddeld 3 foto's per spread (1 spread=2 pagina's). Als jullie daarna jullie overige wensen voor het album aan mij hebben doorgegeven ga ik aan de slag met het ontwerpen. Zodra jullie het ontwerp hebben goedgekeurd zal jullie trouwalbum worden besteld.

Kies het type trouwalbum

Je kunt kiezen voor een album met of zonder omslagfoto. Kiezen jullie voor een omslagfoto? Dan kun je ook nog zelf bepalen of je dit over de hele omslag wil of slechts voor een deel. 

Willen jullie liever 1, 2, 3 of 4 fotokaders op de cover? Ook dit is mogelijk! 

Tenslotte kunnen jullie ook kiezen voor een tweekleurig album, waarbij je zelf kunt mixen en matchen. Een fotokader op dit type cover is optioneel. 

Kies het formaat trouwalbum

Als je het type album hebt uitgezocht is het tijd om na te denken welk formaat trouwalbum jullie graag zouden willen hebben. Standaard zit er bij jullie trouwreportage een trouwalbum van 15x15 cm inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om het album te upgraden naar een groter formaat. Jullie kunnen kiezen uit 20x20 cm, 25x25 cm, 30x30 cm of 35x35 cm. Hoe groter, hoe mooier jullie trouwfoto's tot hun recht komen!

Kies het type fotopapier

Voor het type fotopapier kunnen jullie kiezen uit extra mat, lustre (mat), zijdeglans of glans.

Voorbeeld trouwalbum
Voorbeeld trouwalbum

Kies het materiaal van de cover van jullie trouwalbum

Je kunt kiezen uit linnen, kunstleer of echt leder. Linnen en kunstleer zijn inbegrepen. Voor een echt lederen cover betalen jullie een meerprijs (zie bestelformulier). 

Kiezen jullie voor linnen? Dan kun je kiezen uit wel 59 prachtige kleuren, dus zoek vooral uit wat bij jullie en jullie bruiloft past! Je vindt de kleuren in het bestelformulier terug. 

Gaan jullie liever voor kunstleder? Dan kun je kiezen uit wel 32 verschillende kleuren. 

Is jullie oog gevallen op de echt lederen cover? Dan staan er 29 prachtige kleuren klaar om uit te kiezen! 

Download hier een overzicht van alle mogelijkheden voor de cover.

Materiaal schutblad

Je kunt kiezen uit luxe papier of tegen meerprijs linnen of een schutblad met eigen print, bijvoorbeeld van jullie trouwkaart.

 

Personalisatie trouwalbum

Indien jullie hebben gekozen voor een albumcover zonder foto op de omslag, dan hebben jullie de mogelijkheid om tegen een meerprijs jullie album te personaliseren. Je kunt hierbij kiezen voor embossing, folie embossing of UV print (zie bestelformulier voor voorbeelden). 

Bewaarbox trouwalbum

Bij een mooi album hoort een mooie bewaarbox! Deze zit niet standaard inbegrepen, maar is wel een waardevolle aanvulling om jullie trouwalbum extra veilig te kunnen bewaren. En het leuke is dat je deze bewaarbox ook zelf kunt samenstellen qua type, kleur en eventuele personalisatie. 

Extra spreads

Kunnen jullie niet kiezen uit zoveel mooie foto's en hebben jullie meer dan 5 spreads (10 pagina's) nodig? Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om extra spreads af te nemen. Je kunt jullie trouwalbum uitbreiden tot wel 50 spreads!

Indien jullie een review achterlaten ontvangen jullie bovendien één spread extra cadeau! 

Mini album voor bijvoorbeeld jullie ouders of getuigen

Vinden jullie het leuk om jullie ouders of getuigen te bedanken met een cadeautje? Verras hen dan met een mini album (ook wel ouderalbum genoemd) met foto's van jullie grote dag! 

Keuzestress of vragen? Laat het gerust weten en ik help jullie graag verder!

bottom of page