top of page

Loveshoot

Loveshoot, dé manier om de tijd toch een beetje stil te zetten

Je hebt de liefde van je leven gevonden en bent enorm gelukkig samen. Soms zou je het liefst de tijd stop willen zetten om samen te blijven genieten van dit moment. Hoe mooi is het dan om jullie liefde te laten vastleggen tijdens een loveshoot?

 

De loveshoot vindt plaats op een door jullie gekozen locatie. Dit kan bijvoorbeeld op de heide of in het bos zijn, in de stad waar jullie elkaar hebben ontmoet of een andere plek die veel voor jullie betekent. Met kleine aanwijzingen zorg ik ervoor dat jullie mooi en spontaan op de foto komen. Het wordt dus geen geregisseerde fotoshoot, zodat ik de kans krijg om juist de kleine spontane momenten tussen jullie te fotograferen. Hierdoor komen jullie puur en zoals jullie zijn op de foto te staan!

Engagementshoot

Zijn jullie verloofd en willen jullie graag een mooie fotoshoot om dit te vieren? Denk dan eens aan een engagementshoot. Je legt een bijzondere tijd vast én kunt de foto's van de shoot natuurlijk ook leuk gebruiken voor jullie trouwkaarten!

 

Ben je van plan je partner ten huwelijk te vragen? Je kunt natuurlijk je huwelijksaanzoek doen tijdens een loveshoot! Hoe leuk is het om foto's van dit bijzondere moment te hebben?! 

Pre-weddingshoot

Als je gaat trouwen leef je enorm toe naar jullie grote dag. Desondanks voelen veel mensen zich toch een beetje onwennig voor de camera. Een loveshoot of pre-weddingshoot is dan een fijne ongedwongen manier om alvast te wennen aan de camera, zodat je op jullie bruiloft bijna niet meer door hebt dat ik er ben. Als je mij ook boekt als trouwfotograaf, dan krijgen jullie korting op de pre-weddingshoot. 

Details loveshoot

  • 1 uur fotografie op locatie naar keuze

  • Inclusief 10 foto's digitaal en in hoge kwaliteit

  • Extra foto's zijn bij te bestellen

  • Professioneel fotoalbum optioneel bij te bestellen

  • Reiskosten inclusief binnen 30 km vanaf Zwolle

€ 149

bottom of page