Trouwfotograaf

Mijn naam is Stefan Heidekamp. Ik ben geboren in Meppel en opgegroeid in Dronten. Tijdens mijn studie heb ik in Leeuwarden gewoond. Uiteindelijk ben ik voor de liefde verhuisd van Flevoland naar Zwolle (Overijssel).

Ik ben een enthousiaste trouwfotograaf en verzorg graag jullie trouwreportage! Trouwen jullie in Zwolle of komen jullie uit de omgeving van Zwolle, dan is dat natuurlijk makkelijk voor mij, maar een stukje verder reizen vind ik ook zeker geen probleem. 

Wij gaan trouwen en zoeken een fotograaf

Als je gaat trouwen besteed je veel tijd aan de voorbereiding van jullie bruiloft. Het is tenslotte de mooiste dag van jullie leven! Als het eenmaal zover is, vliegt de tijd voorbij. Hoe fijn is het dan om samen nog jaren na te genieten van jullie mooie herinneringen aan deze bijzondere dag? Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie mooie trouwfoto’s krijgen om jullie hierbij te helpen. Ik leg graag de details vast die jullie met veel zorg en aandacht hebben uitgezocht. 

 

Voel jij je ongemakkelijk voor de camera? Dat kan ik me goed voorstellen, want ik sta zelf ook liever achter de camera! Als fotograaf is het mijn passie om een trouwreportage te maken die een goed beeld geeft van hoe jullie bruiloft eruit ziet zonder veel geposeerde foto’s. Tijdens jullie bruiloft probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, Ook tijdens de fotoshoot laat ik jullie zo min mogelijk poseren en zo veel mogelijk met elkaar bezig zijn door hooguit wat kleine aanwijzingen te geven, Hierdoor hebben jullie nauwelijks door dat ik er ben en kan ik juist de kleine spontane momenten tussen jullie als bruidspaar fotograferen. Op deze manier komen jullie puur en zoals jullie zijn op jullie trouwfoto's te staan.

​​Voorbereiding trouwreportage

Ik vind persoonlijke en snelle communicatie met jullie als bruidspaar erg belangrijk, zodat ik jullie wensen helder heb en jullie duidelijk weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Enkele weken voor de bruiloft hebben we nogmaals contact om te kijken of er details zijn veranderd en om zeker te weten dat we er klaar voor zijn!

 

Kennismakingsgesprek bruidsfotografie

Spreekt mijn stijl in bruidsfotografie jullie aan? Sluit mijn werkwijze aan bij wat jullie zoeken voor jullie trouwreportage? Wacht dan niet langer en neem nu contact met mij op, zodat we binnenkort een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen!

In dit gesprek vertellen jullie hoe jullie bruiloft eruit gaat zien en kunnen jullie je wensen kenbaar maken voor de trouwreportage. Daarnaast vertel ik hoe ik te werk ga als trouwfotograaf. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik voor jullie een offerte op maat maken voor het vastleggen van jullie grote dag!

Jullie bruidsfotograaf

Stefan Heidekamp Fotografie

8044 RG Zwolle

info@stefanheidekamp.com

06 - 290 31 712

  • Instagram Stefan Heidekamp Fotografi
  • Facebook Stefan Heidekamp Fotografie