top of page

Jullie bruidsfotograaf

Dit zeggen andere bruidsparen:

"Stefan is een super fotograaf! Hij fotografeert echt zoals je bent. Hij is heel erg fijn geweest met onze kinderen, heel ontspannen niets gedwongen. Dit zie je ook terug in alle foto's! Stefan is echt een aanrader!"

"Stefan is ongelooflijk meegaand en professioneel geweest vanaf het eerste contact tot de levering van de foto's. De shoot was erg goed voorbereid en Stefan heeft ons er heel prettig doorheen begeleid. Stefan slaagde erin om van iedereen geweldige foto's te maken en gaf ons alles wat we wilden. Een natuurlijke en mooie weergave van onze zeer speciale dag. We kunnen Stefan zonder twijfel aanbevelen aan andere stellen!"

"Stefan heeft prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag. Hij heeft echt oog voor detail: foto's van de kleine details die de dag zo speciaal hebben gemaakt. Onze met zorg uitgezochte kleding, het eten en de locatie. Maar hij heeft zeker ook het plezier op de gezichten, de ontroering en uiteindelijk de moeheid van onze mooie dag vastgelegd.

Ben je op nog op zoek naar een fotograaf, praat dan eens met Stefan. Hij weet wat hij doet, is op de dag zelf een rustige aanwezigheid en zorgt voor een zorgvuldige vastlegging van jullie dag!"

"We kijken echt terug op een hele mooie dag!❤ We zouden ook echt iedereen jou aanraden als fotograaf, zo fijn hoe je ons en vooral de kinderen op hun gemak stelde! En dat zie je ook echt terug op de mooie foto's❤"

Trouwfotograaf Zwolle
Stefan Heidekamp Fotografie | Trouwfotografie

Jullie bruidsfotograaf

Wie is jullie trouwfotograaf?

Mijn naam is Stefan Heidekamp. Ik ben geboren in Meppel en opgegroeid in Dronten. Tijdens mijn studie heb ik in Leeuwarden gewoond en ook nog in Amsterdam voor een stage. Uiteindelijk ben ik voor de liefde verhuisd van Flevoland naar Zwolle (Overijssel). Inmiddels zijn wij verhuisd van de wijk Assendorp naar Stadshagen en zijn we getrouwd. Ik weet dus hoe bijzonder het is om te trouwen én hoe het voelt om aan de andere kant van de camera te staan!

Ik ben een enthousiaste trouwfotograaf en verzorg graag jullie trouwreportage! Trouwen jullie in Zwolle of komen jullie uit de omgeving van Zwolle of Overijssel, dan is dat natuurlijk makkelijk voor mij, maar een stukje verder reizen voor jullie bruiloft vind ik ook zeker geen probleem. 

Wij gaan trouwen en zoeken een fotograaf

Als je gaat trouwen besteed je veel tijd aan de voorbereiding van jullie bruiloft. Het is tenslotte de mooiste dag van jullie leven! Als het eenmaal zover is, vliegt de tijd voorbij. Hoe fijn is het dan om samen nog jaren na te genieten van jullie mooie herinneringen aan deze bijzondere dag? Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie mooie trouwfoto’s krijgen om jullie hierbij te helpen. Ik leg graag de details vast die jullie met veel zorg en aandacht hebben uitgezocht. 

Zijn jullie benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk als trouwfotograaf.

 

Voelen jullie je ongemakkelijk voor de camera? Dat kan ik me goed voorstellen, want ik sta zelf ook liever achter de camera! Als fotograaf is het mijn passie om een trouwreportage te maken die een goed beeld geeft van hoe jullie bruiloft eruit ziet zonder veel geposeerde foto’s. Tijdens jullie bruiloft probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, Ook tijdens de fotoshoot laat ik jullie zo min mogelijk poseren en zo veel mogelijk met elkaar bezig zijn door hooguit wat kleine aanwijzingen te geven. Hierdoor hebben jullie nauwelijks door dat ik er ben en kan ik juist de kleine spontane momenten tussen jullie als bruidspaar fotograferen. Op deze manier komen jullie puur en zoals jullie zijn op jullie trouwfoto's te staan.

​​Voorbereiding trouwreportage

Ik vind persoonlijke en snelle communicatie met jullie als bruidspaar erg belangrijk, zodat ik jullie wensen helder heb en jullie duidelijk weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Enkele weken voor de bruiloft hebben we nogmaals contact om te kijken of er details zijn veranderd en om zeker te weten dat we er klaar voor zijn!

 

Werkwijze bruidsfotografie

Spreekt mijn stijl in bruidsfotografie jullie aan? Sluit mijn werkwijze aan bij wat jullie zoeken voor jullie trouwreportage? Wacht dan niet langer en neem nu contact met mij op, zodat we binnenkort een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen!

In dit gesprek vertellen jullie hoe jullie bruiloft eruit gaat zien en kunnen jullie je wensen kenbaar maken voor de trouwreportage. Daarnaast vertel ik hoe ik te werk ga als trouwfotograaf. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik voor jullie een offerte op maat maken voor het vastleggen van jullie grote dag! Als jullie akkoord gaan met de offerte ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. Na het voldoen van deze factuur staat jullie trouwdatum definitief gereserveerd in mijn agenda!

Wil jij graag meer zien van mijn werk als trouwfotograaf? Neem dan gauw een kijkje in mijn portfolio! Hier vind je een selectie van mijn werk en ook een aantal uitgebreidere trouwreportages. 

bottom of page